Bli sponsor

ESTIVAL 2018 SÖKER SPONSORER

Estival 2018 och firandet av Estlands 100-årsjubileum äger rum nästa år den 10 – 18 februari i Stockholm. Förberedelserna har pågått sedan januari 2016 och programmet för kulturdagarna har tagit form. Vi samarbetar med flera av Estlands ministerier och med många olika föreningar och vi har inbjudit Estlands president till Estivalen.

Ambassadören inviger

Festligheterna inleds med en mottagning och festkonsert på Kungliga Musikhögskolan lördagen den 10 februari. På konserten framträder sångkörer, solister och orkestrar som framför musik från olika genrer. Invigningsanförandet för Estivalen och Estlands 100-årsfirande hålls av Estlands ambassadör i Sverige, Merle Pajula.

 

Omväxlande program

Under Estivalveckan kan man njuta av pubkvällar, fester, folkdansshow, mode och design, seminarier om vetenskap och litteratur, utställningar, filmfestival, fyra teaterpjäser och en storstilad Galakväll på Stockholms stadshus. Galakvällen kan i alla avseenden kallas ”Århundradets fest”, eftersom vi då firar Estlands 100-årsjubileum och inte tror att vi får uppleva ett liknande evenemang de närmaste årtiondena.

 

Kostnaderna ökar

Det är kostsamt att genomföra Estivalen och jubileumsfestligheterna. Estland har avsatt stora summor för att presentera estnisk kultur utomlands i samband med jubileet och även Estivalen har fått ett bidrag, men vi behöver mycket mera. Till förra Estivalen 2013 fick vi sammanlagt 500 000 kronor från 24 olika sponsorer, men budgeten för Estival 2018 blir fyra gånger så stor och därmed fördubblas även målsättningen för sponsorbidragen.

 

Bli Estival-sponsor

Vi uppmanar alla intresserade – företag, föreningar, fonder, institutioner och privatpersoner – att stödja Estivalen. Sponsorerna får sina namn och loggar publicerade på Estivalens trycksaker (affischer, flygblad, programblad mm), på hemsidan, på Facebook och Instagram. Vi erbjuder sponsorerna fribiljetter till arrangemang, VIP-förmåner mm, beroende på bidragens storlek och sponsorernas önskemål.

 

Fyra sponsorpaket

Vi har sammanställt olika sponsorpaket som gäller olika bidragsnivåer.

  • Brons-paketet kostar 15 000 kronor och ger sponsorn två biljetter till öppningskonserten och Galakvällen samt publicering av logga i trycksaker och på arrangemang.
  • Silverpaketet kostar 30 000 kronor och ger sponsorn fyra biljetter till öppningskonserten och Galakvällen, inbjudan till VIP-mottagning samt logga enligt ovan.
  • Guldpaketet kostar 100 000 kronor och ger sex biljetter till öppningskonserten och Galakvällen, inbjudan till VIP-mottagning, två platser vid VIP-bord samt logga enl ovan.
  • Platinapaketet kostar 250 000 kronor och ger huvudsponsorn ytterligare exklusiva fördelar.

 

Mindre bidrag

  • BIdrag på minst 10 000 kronor ger sponsorn tackbrev, namn i programbladet och två biljetter till valfri teaterföreställning samt två biljetter till öppningskonserten.
  • Bidrag på minst 5 000 kronor ger sponsorn tackbrev samt två biljetter till valfri teaterföreställning eller öppningskonserten.

 

Alla bidrag är välkomna

Det är trots allt viktigt att påpeka, att varje krona är välkommen till Föreningen Estivals bankkonto i SEB 5392-10 291 39 (IBAN SE1350000000053921029139, BIC: ESSESESS) eller bankgiro 5219-4560 och att vi är beredda att anpassa våra samarbetsformer efter sponsorernas önskemål. Intresserade ombeds vänligen ta kontakt med undertecknad – Aho Rebas, e-post ahorebas@yahoo.se, telefon 070-5593007.

 

Aho Rebas, ordförande för Estival 2018

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT ÖPPNA PDF

Copyright @ Estival All Rights Reserved